Eiland verhuur

Het scoutingeiland De Kluiten is verhuurd aan een scoutinggroep.

Koffiecorner ODK

ODK Stommeerweg 13, Aalsmeer

Na het ophalen van de kinderen kunnen de ouders even gezellig bijpraten onder het genot van een bakje koffie/thee met een koekje.

Eiland verhuur

Het scoutingeiland De Kluiten is verhuurd aan een scoutinggroep.

Zomerkamp Welpen

Scouting Damherten Van Ruysdaellaan 3D, Leidschendam

Nader informatie volgt via de welpenleiding. Tipje van de sluier: het wordt weer een geweldig kamp!!

Zomerkamp Kabouters

Scouting Willem de Zwijger Baden Powellpad 10, Delft

De kabouters gaan hun zomerkamp doorbrengen in het clubhuis De Dillenburg. Dat ligt aan de rand van het recreatiegebied De Delftse Hout. Voor het clubhuis is een speelveld en een kampvuurkuil. Recreatiegebied De Delftse Hout biedt heel veel mogelijkheden om er een geweldig zomerkamp van te maken.

Zomerkamp Bevers

Scouting Hilfertheem Binnenweg 2, Hilversum

Het clubhuis van Scouting Hilfertheem, genaamd De Spaander, is uniek gelegen midden in het Gooisch Natuurreservaat 'Het Spanderswoud'. De ideale locatie voor een leuk zomerkamp in de natuur!

NAWAKA

Zeewolde Nulderpad 5, Zeewolde

Nawaka is het 10-daags Nationaal Waterkamp voor waterscouts binnen Scouting Nederland. Het kamp wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van hedendaagse en uitdagende nautische activiteiten en internationale uitwisseling in een uitstekende scoutingsfeer. Onze scoutinggroepen verkenners, gidsen en wilde vaart gaan van dit mooie kamp genieten.

Disclaimer

De inhoud van tiflo.nl is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel Scouting Tiflo tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Scouting Tiflo expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is.

Kaart