Vloot

Onze vloot bestaat uit negen lelievletten, een lelieschouw, een sleepboot, twee sleepvletten, een roeiboot en een wachtschip. Hieronder een overzicht.

De Blauwe Haai is een lelievlet met nummer 1312 en wordt gebruikt door de verkenners.

De Dolfijn heeft nummer 1317. Deze lelievlet wordt gebruikt door de verkenners.

De Orca heeft nummer 934 en wordt gebruikt door de gidsen.

Ra 1 met nummer 1479 heeft er al veel zeiluren op zitten. Hij wordt gebruikt door de gidsen, maar is eigenlijk voor de verkenners.

De gidsen gebruiken Triade. Deze lelievlet heeft nummer 1645.

Zeehond heeft nummer 872 en hebben we uitgeleend aan een andere scoutinggroep. Maar we hebben de vlet weer nodig en de gidsen gaan ermee varen.

De zeekoe heeft nummer 976 en wordt gebruikt door de Wilde Vaart.

De zeeleeuw heeft nummer 1547 en wordt gebruikt door de gidsen.

Nummer 1548 heeft de naam Zeerob en wordt gebruikt door de verkenners.

De lelieschouw heet Porthos met nummer S73. De schouw wordt gebruikt door de Wilde Vaart.

De Williwaw is een klein roeibootje, die hoort bij het wachtschip d’Artagnan. Hij wordt gebruikt om te pendelen en soms als voorraadboot bij zomerkamp.

Aramis met nummer 221 is een sleepvlet. De sleepvlet wordt gebruikt door de leiding van de gidsen en verkenners om de lelievletten snel te kunnen bereiken en vletten een sleep te geven.

De Rode Leeuw met nummer 1336 is oorspronkelijk een lelievlet die is omgebouwde lelievlet tot een sleepvlet. De sleepvlet wordt gebruikt door de Wilde Vaart.

Dit is de Athos. Een krachtige opduwer of sleper die altijd meegaat op de kampen. De Athos is zelf gebouwd en er zit een tractormotor in.

d’Artagnan is het wachtschip van de Tiflo.
Het is een zogenaamde Hagenaar en heeft nummer 8132.