Speltakken

Bevers

Dit zijn de jongste leden van onze groep. Elke zaterdagochtend doen zij de meest gave dingen zoals knutselen, kokerellen en speurtochten lopen. Ieder jaar gaan zij samen met de Welpen en Kabouters een weekend weg en ze gaan zelfstandig op zomerkamp!

Welpen

** Vanwege het enorme animo hebben we tijdelijk een wachtlijst **

Voor deze jongens staat de zaterdagochtend in het teken van stoere dingen zoals buiten spelen, proefjes doen en de meest uiteenlopende groepsspellen. Ieder jaar gaan zij samen met de Bevers en Kabouters een weekend weg en ze gaan zelfstandig een weekend weg en op zomerkamp!

Kabouters

** Vanwege het enorme animo hebben we tijdelijk een wachtlijst **

Elke zaterdagochtend doen deze meiden leuke activiteiten zoals knutselen, bakken, koken en toneelstukjes opvoeren. Ieder jaar gaan zij samen met de Bevers en Welpen een weekend weg en ze gaan zelfstandig op zomerkamp!

Gidsen

Deze meiden verzamen zich zaterdagmiddag om te gaan zeilen op de Westeinderplassen of om iets anders leuks te gaan doen gedurende de wintermaanden. Ieder jaar gaan zij een weekend weg, doen ze mee aan de Kaagcup en gaan ze samen met de Verkenners op zomerkamp.

Verkenners

Elke zaterdagmiddag komen deze jongens bij elkaar en gaan ze in groepen van elkaar leren zeilen, wrikken en roeien. Ieder jaar gaan zij een weekend weg, doen ze mee aan de Kaagcup en gaan ze samen met de Gidsen op zomerkamp.

Wilde Vaart

Deze jongeren komen iedere vrijdagavond bij elkaar om verschillende dingen te ondernemen of om gewoon gezellig samen te zijn.