Met spoed handjes gezocht bij Tiflo Aalsmeer

Door onvoorziene omstandigheden zijn we bij Scoutinggroep Tiflo Aalsmeer naarstig op zoek naar diverse vrijwilligers. Al lange tijd merken wij dat veel handjes te kort hebben met het runnen van onze groep. We willen niet dat dit ten koste gaat van het plezier van onze groep maar nog meer ten koste van ons bestaan.

De Tiflo is een vereniging voor en door vrijwilligers. Je kunt bij ons aan de slag als leiding voor een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een andere rol. Het varieert van één keer per jaar tot wekelijkse activiteiten. Je kunt hierbij denken aan: klussen op een van onze onderkomens, ondersteunen van sponsorwerving, de jaarlijkse kascontrole, koken op zomerkamp, mee met een uitje als extra begeleiding, onderhoud van de website, meedoen met het communicatieteam, terrein- en groenonderhoud, vlootbeheer van onze waterspeltakken etc.

Bestuursleden

Op dit moment zijn er diverse vacatures in het bestuur, waarbij je je actief bezighoudt met de beleids- en bestuursvorming van onze enthousiaste scoutinggroep. We zoeken hiervoor pro-actieve 25+’ers waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren.

Leiding speltakken

Ook als je 16+ bent biedt de Tiflo jou voldoende uitdaging, we hebben altijd behoefte aan extra leiding. Onze scouting is verdeeld in zes speltakken: drie ochtendspeltakken en drie waterspeltakken. De ochtend speltakken zijn de bevers (jongens en meisjes van 5-7 jaar), de kabouters (meisjes van 7-11 jaar) en de welpen (jongens van 7-11 jaar). Natuurlijk ben je van harte welkom als leiding bij onze groep, als je het leuk vindt om kinderen en jeugd te (bege)leiden en daar ook de tijd voor vrij kan maken.

Ben jij dus een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe

uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de

ontwikkeling van kinderen? Neem dan contact op met bestuur@tiflo.nl voor een vrijblijvende kennismaking. Een Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk, wij vragen dat voor je aan.