Scouting Tiflo verkoopt weer plantjes aan de deur

Zaterdag 21 oktober is er weer de jaarlijkse PlantenBakkenActie van de Scouting Tiflo Aalsmeer. Zo’n 60 jaar komen de jeugdleden al langs de deuren in Aalsmeer en Kudelstaart om mooie groene of bloeiende plantjes te verkopen. Met de opbrengst van deze actie wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft, de zeilboten onderhouden en gespaard voor grotere uitgaven zoals een nieuwe zeilboot en onderhoud van onze havenlocatie en lokalen.

Plantje voor slechts 4 euro

Dit jaar zijn de groene en bloeiende plantjes weer voor 4 euro per stuk geprijsd. Wilt u er een leuk potje omheen, dat kan! Voor een extra euro leveren wij er een mooi passend potje bij. Steeds minder mensen hebben cash-geld in huis, vandaar dat u aan de deur ook via een QR-code met een tikkie kunt betalen.

Van Kudelstaart tot Oost

Onze leden in de leeftijd van 5 tot 25 jaar komen aanstaande zaterdag 21 oktober graag bij u langs de deur om uw huis nog wat groener of bloeiender te maken. Wij groeien nog steeds en onze leden komen uit de hele gemeente Aalsmeer, en daarbuiten. We lopen daarom in zoveel mogelijk wijken van Kudelstaart tot Aalsmeer-Zuid en van het Dorp tot Aalsmeer-Oost. Mocht u ons niet aan de deur treffen, dan kunt u ook een plantje kopen bij een van de kramen op het Praamplein, Poldermeesterplein of Winkelcentrum Kudelstaart. Zien we u zaterdag? Wij hebben er heel veel zin in!

PBA met de welpen