Sinterklaasactie

HIJ KOMT, HIJ KOMT, BOEK EEN SINT EN PIET BEZOEK

Sinterklaas en Piet komen ook dit jaar graag bij u op bezoek. Vanaf de aankomst in Nederland halverwege november komen zij t/m 5 december langs. Misschien om iets in het schoentje te doen, snoepgoed uit te delen of om grotere cadeaus langs te brengen.

Aanvragen

Wilt u zeker zijn dat Sinterklaas en Piet bij u thuis op bezoek komen en niet stilletjes uw huisje voorbij rijden? Boek dan nu bij ons uw huisbezoek, door dit aanvraagformulier hier in te vullen!

Locatie

Sinds jaren verzorgen wij van de Tiflo de agenda van onze Sint en Piet in Aalsmeer en de omliggende plaatsen als Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Amstelveen, Hoofddorp en Rijsenhout.

Huisbezoek

Sint en Piet komen bij u thuis terwijl u met uw gezin gezellig zit te wachten en liedjes zingt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zal dat zijn? De kinderen schrikken van het gebons op de deur en zien Sint en Piet voor de deur staan. Nu kan het feest dan toch écht beginnen.

Sinterklaas en 3 pieten

Prijzen

  • Sinterklaas + twee pieten voor 30 minuten €50,-
  • Twee pieten voor 25 minuten €25,-
  • Twee pieten voor 15 minuten (max. 2 kinderen) €15,-

Voor andere thuisbezoeken stuur ons een mailtje naar sinterklaas@tiflo.nl. Alle opbrengsten van deze actie gaan naar Scouting Tiflo Aalsmeer.

Bedrijfsbezoek

Wij regelen zowel bezoeken bij mensen thuis als voor bedrijven. Ieder bedrijf is natuurlijk anders en niet elk bedrijf heeft dezelfde wensen. Sommige bedrijven hebben minder medewerkers en andere hebben meerdere locaties en veel medewerkers. Wij komen graag met u in contact om te kijken naar uw wensen en mogelijkheden. De precieze prijs is afhankelijk van de datum, het tijdstip en de locatie waar het bezoek plaatsvindt.

Vragen

Voor meer informatie over een sinterklaas en/of pietenbezoek kunt u mailen naar sinterklaas@tiflo.nl.