Steun Scouting Tiflo én maak ouderen blij

Voor het vierde jaar gaat Scouting Tiflo Aalsmeer, rondom de jaarlijkse Plantenbakkenactie, honderden ouderen in verschillende verzorgingscentra in Aalsmeer en Kudelstaart blij maken met een leuk groen of bloeiend plantje. Dankzij de vele donaties van inwoners en bedrijven uit de regio Aalsmeer mochten de leden van de Tiflo vorig jaar zo’n 400 ouderen verrassen. Het zou geweldig zijn als dit aantal de komende maand weer behaald wordt. Daar heeft Tiflo de hulp van jullie, inwoners en lokale bedrjven, hard bij nodig. Doneer 5 euro aan Tiflo en de scouting zorgt ervoor dat ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart net als vorig jaar verrast worden met een mooi plantje. Met de opbrengst van de actie wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft en worden de zeilboten van Tiflo onderhouden.

Scan onderstaande QR-code om € 5,00 te betalen voor Pba Tiflo ‘donatie ouderen’. Gebruik de Camera App op je telefoon of klik op deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=SuFEB_cIT7yaI4O5mSLH3A