Stem op TIFLO voor de RABO Clubsupport!

Wij doen dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport actie, en kunnen jullie stem goed gebruiken! Dit jaar is het doel om het fornuis in de keuken Onder De Kerk te vervangen.

Van koekjes bakken, soep koken, pannenkoeken bakken tot broodjes bakken en nog veel meer lekkere gerechten, worden samen met de kinderen gemaakt. Hoe leuk en leerzaam is het om je eigen boodschappenlijstje te maken, boodschappen te doen, de gerechten te maken en dan gezamenlijk op te eten! En als het allemaal goed is gegaan, krijg je nog een insigne ‘kok’ voor op je trui!

Maar dan moet het fornuis het wel doen! Het bestaande fornuis is een gasfornuis en heeft een afwijkende breedtemaat van 90 cm. Eigenlijk willen we geen gasfornuis meer, maar een elektrisch fornuis. Dat is ook beter voor het milieu. Het fornuis kost ca. € 1.000. Een flinke uitgave voor onze groep.

Dus als je een privérekening hebt bij de Rabobank, stem dan op ons! Je kunt tot en met 27 september 2022 stemmen.

Vergeet het niet en trommel iedereen met een Rabo rekening op, want elke stem telt!!

Klik hier om uw stem uit te brengen!