Start van het nieuwe seizoen!

Tijdens de zomervakantie ligt de Tiflo altijd bijna helemaal stil. We nemen dan de tijd om goed uit te rusten, lekker op vakantie te gaan en nieuwe energie en ideeën op te doen. Met andere woorden, wij maken ons dan klaar voor het nieuwe scoutingseizoen.

Zet het dus maar in je agenda, want vanaf vrijdag 17 en zaterdag 18 september a.s. gaan we weer van start! De opkomsten beginnen dan weer. Helaas is het corna-virus nog niet verdwenen en zal nog niet alles verlopen zoals ‘voeger’ en volgen we de richtlijnen die zijn opgesteld door Scouting Nederland. Zoals het er nu uitziet gaan we wel als vanouds elke week een opkomst houden op de normale tijden, daar zijn we erg blij mee.

Wij hopen dat jullie allemaal ondanks de corona omstandigheden net zoveel zin in hebben als wij in het nieuwe seizoen.