Help ons aan gegarandeerde donatie van €5.000,-

Heeft u al een bestaand lot bij de Vriendenloterij of bent u geïnteresseerd in een lot en wilt u ons daarbij voor 31 december 2021 helpen aan een donatie van €5.000?

Club van de week
Ieder jaar steunt de Vriendenloterij 100 clubs, verenigingen of stichtingen met een eenmalige bijdrage van € 5.000 om een specifiek doel of maatschappelijk project te realiseren. De Tiflo is als vereniging aangesloten bij de Vriendenloterij. Tijdens een recente actieperiode hebben wij ons aangemeld met het volgende project:

Scouting Tiflo is zowel een land- als waterscouting, maar langzamerhand begint onze vloot aan vervanging te geraken. Daarbij komt dat ons ledenaantal fors stijgt en we dus op lange termijn vletten (lees: stalen zeilboten) te kort komen. Daarom zijn we aan het sparen voor een nieuwe, maar deze zijn duur in aanschaf (circa €10K), een bijdrage die minimaal de helft van deze kosten zou kunnen dekken is daarom meer dan welkom!

Wij zijn erg verheugd te kunnen meedelen dat we inmiddels zijn geselecteerd als ‘Club van de Week’ en dat op basis van ingestuurde documentatie door de jury is vastgesteld dat wij een gezonde exploitatie hebben. Helaas voldoen we nog niet aan één van de eisen voor de toekenning. We moeten namelijk minimaal 20 loten aan onze vereniging gekoppeld hebben en daarom willen we uw hulp inschakelen!

Bestaand lot
Bij de Vriendenloterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goede doel u wilt steunen. Daarbij kunt u kiezen uit 46 goede doelen, maar ook uit ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland, waaronder de Tiflo. Door uw lot te koppelen aan een goed doel zorgt u ervoor dat minimaal 40% van uw inleg hier terecht komt.

Een bestaand lot kan gekoppeld worden door contact op te nemen met de ledenadministratie van de Vriendenloterij. Door te bellen naar 088 020 1020 kunt u Stichting Scouting Tiflo in Aalsmeer als uw gekozen club/vereniging/stichting doorgeven. Let op: elk deelnemer moet dit zelfstandig doen!

Nieuw lot
Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te helpen door lid te worden van de Vriendenloterij. Een lot kost € 14,25 per maand en u speelt ook nog 2x per jaar mee met extra trekkingen van SuperBingo. U kunt een lot kopen via de website www.vriendenloterij.nl of door contact op te nemen met de klantenservice op 088 020 1020.  

Alvast bedankt namens de gehele Tiflo