Help mee Tiflo een plantje aan ouderen te geven

Op 29 oktober gaan de scouts van Tiflo weer langs de deuren en we vergeten onze senioren niet.
Er zijn namelijk nog steeds veel ouderen alleen en eenzaam. Doordat we de afgelopen periode creatief moesten zijn aangezien we niet langs de deuren konden voor onze jaarlijkse plantenbakkenactie, bedachten we een mooie manier om de plantjes toch te kunnen verkopen. Zo kunnen we geld inzamelen voor de activiteiten van de speltakken, de boten onderhouden en alleenstaande ouderen een hart onder de riem te steken. Op deze manier konden we de afgelopen twee jaar al meer dan 800 plantjes aan ouderen uitdelen.

Dit jaar kunnen we wel langs de huizen om onze kamerplantjes te verkopen. Ook staan we op drie vaste plaatsen: bij Winkelcentrum Kudelstaart, op het Praamplein naast de geldmaat en bij Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg.

Doneer € 5,00 door de QR code in de foto te scannen en maak 5 euro over aan de Tiflo. Zo kunnen onze leden op zaterdag 29 oktober een groen of bloeiend plantje geven aan een alleenstaande senior in Aalsmeer of Kudelstaart.

Namens alle leden van Scouting Tiflo Aalsmeer en senioren in Aalsmeer en Kudelstaart alvast heel erg bedankt. Doneren kan tot 27 oktober.